Wie zijn wij?

In 1960 is Jo Biekens gestart met een klein bedrijfje waarmee hij aardappelen, groenten en fruit langs de deuren verkocht in Oud Heusden.

Om het bedrijf rendabel te houden, ging hij al snel met zijn bedrijf op de markt in Eindhoven staan. Dit beviel goed en hierdoor werd gestopt met venten en ging hij op meerdere markten staan, waar het bedrijf nu nog steeds te vinden is.

Vanaf 1985 is Joan Biekens in de zaak gaan werken en in 2000, bij het 40 jarig bestaan, heeft hij het bedrijf van zijn vader overgenomen.

Door de steeds specifiekere vraag van klanten en de strengere wettelijke regels hebben er in loop van jaren vele veranderingen binnen het bedrijf plaatsgevonden.

Het assortiment is bijvoorbeeld uitgebreid met vele soorten vers gesneden en verpakte groenten, rauwkost en diverse gekruide en ongekruide aardappelschijfjes. Al deze verse producten worden op de diverse markten aangeboden vanuit een gekoelde verkoopwagen.

Naast de activiteiten op de markt, wordt er ook gesneden en verpakt voor diverse bedrijven, horeca gelenheden en instellingen.

Daarnaast is het bedrijf uitgebreid met een bietenkokerij, waar bieten worden gekookt voor diverse groothandels uit heel Nederland.

In een aparte ruimte binnen het bedrijf worden de groenten gewassen, gesneden en verpakt, zodat de hygiëne gewaarborgd blijft.

Alle bewerkingen en verwerkingen van groenten en fruit worden gedaan volgens de strenge HACCP wetgeving.